O nama

Emergency number

Info 19899

O nama | SKAK

SKAK je nastao u trenutku kada smo shvatili da smo spremni da odgovorimo izazovima s kojima se vi vozači suočavate svakodnevno na putevima. Svrha našeg postojanja je biti od pomoći pre svega našim, a potom i svim vozačima kojima je potrebna pomoć na putu.

SKAK je jedinstven auto-moto klub zbog toga što su profesionalnost, pouzdanost i efikasnost bazirane na višedecenijskom ličnom i kolegijalnom odnosu sa svakim lokalnim partnerom u okviru SKAK mreže. 

Različiti smo i po tome što umesto vizija, projekcija, planova i nadgradnje priznajemo samo jedan poslovni imperativ – učiniti sve da bude zadovoljan član koji nam ukaže poverenje pozivom na 19899. 

Stručni smo da rešimo svaki problem i dovoljno razuđeni da u istom trenutku možemo pomoći svakome, gde god da se nalazi!

Automobili su sve kvalitetniji. Putna mreža sve savremenija i bolja. Vozačima se u globalnoj komunikacionoj povezanosti i isprepletenosti pruža mogućnost da za svoj novac i osećanje pune sigurnosti odaberu novu dimenziju najboljeg prijatelja na putu.

Dok čitate ove redove već ste učinili prvi korak ka saznanju da je članska karta SKAK pretpostavka te nove dimenzije – kombinacija prijateljstva, vrhunske usluge, sigurnosti i uštede.

Biće nam čast da se detaljno informišete o mogućnostima našeg budućeg partnerstva na stranicama sajta. Pogodnosti i pun spektar usluga učiniće da se vrlo brzo uverite kako je jedna od najvažnijih kartica u vašem novčaniku upravo ona na kojoj piše SKAK!

Srećan put!

Ako se nekad desi zaustavna traka,
Pomoć stiže od vašeg SKAK-a!


Prijavite se za karticu

Prijava

Mapa saradnika | SKAK